Stand van Leerbedrijf Zebra op PET IJmond

Stand van Leerbedrijf Zebra op PET IJmond

Leerbedrijf Zebra stond 27 en 28 oktober op het promotie-event Techniek in IJmuiden. Tijdens dit evenement maken vele kinderen uit groep 8 van de basisschool op een praktische manier kennis met technische beroepen. PET is een samenwerking van enkele gemeentes en organisaties rondom IJmuiden, ook ROC NOVA College is een van deze partners. Leerbedrijf Zebra was o.a. namens het NOVA College aanwezig op PET ter promotie van de ICT Opleidingen. Op onze stand konden kinderen kennis maken met robotica, 3D vision techniek, (bouwen van) computers, een stukje computergeschiedenis en onze Rubi de rubics cube solver!

Zie ons filmpje op YouTube voor een impressie van dit evenement: Leerbedrijf Zebra op Promotie Event Techniek 2011

Het was een geslaagd evenement. Veel kinderen waren enthousiast over onze Robotica stand waar kinderen zelf robots konden besturen. Ze waren erg onder de indruk van onze Rubi de rubics cube solver. We hebben veel kinderen kennis kunnen laten maken met onderdelen van de ICT opleiding en vele enthousiaste reacties ontvangen!

Wil je zelf meer informatie over de ICT opleidingen van ROC Nova College neem even een kijkje op de website van NOVA College: www.novacollege.nl

No related posts.

Reacties zijn uitgezet