Even een wandeling in de omgeving

Even een wandeling in de omgeving

Allen de groeten uit Oekraïne! Weer een update van onze werkzaamheden voor Fathers House Vatutino Oekraïne. Inmiddels zijn de werkzaamheden grotendeels afgerond, de laatste kabels zijn getrokken. De serverruimte is op orde gebracht en netjes gemaakt en we hebben alle bekabeling die door de kelder loopt netjes afgewerkt. Het enige wat nog rest is het inrichten van het internetcafé, dit zou vandaag klaar zijn voor inrichting. Maar helaas een dag vertraging. Er is ons toegezegd dat het morgen klaar is om in te richten. En zodra het internetcafé ingericht is zijn onze werkzaamheden hier klaar voor zover we deze op dit moment kunnen uitvoeren.

 

Serverruimte Fathers House Vatutino

Serverruimte Fathers House Vatutino

Gisteren was het zondag en hadden we een rustdag, we hebben dan ook geen werk uitgevoerd aan de aanleg van het netwerk. We zijn wel even de omgeving gaan verkennen tezamen met enkele mensen die hier wonen. Zo hebben we het lokale theater, park, monument van Lenin en natuurlijk de omgeving rondom Fathers House zelf gezien. We hebben een prettige maar wel zeer koude wandeling gemaakt, de temperatuur lag gisteren gemiddeld rond de -8 graden. De omgeving is nu erg grauw en koud maar ons is verzekerd en ook met foto’s laten zien dat de omgeving er in de zomer er erg mooi uit ziet.

Morgen gaan we onze werkzaamheden hier waarschijnlijk afronden en mogelijk zullen we dan woensdag weer vertrekken naar Kiev. Voor nu een fijne avond en tot morgen!

 

Related posts:

  1. Zebra onderweg naar Fathers House Oekraine!
  2. Netwerk aanleggen in Vatutino Oekraïne
  3. Vatutino Oekraïne: we hebben internet!

Tagged : , , , ,

Reacties zijn uitgezet